In Memoriam: Arie van Middelkoop

Met grote verslagenheid heb ik vernomen dat mijn zeer gewaardeerde collega Arie van Middelkoop op zondag 12 augustus plotseling is overleden.

In de jaren dat wij hebben mogen samenwerken, heb ik Arie leren kennen als een zeer gedreven persoon, met een enorme passie voor Kerkgebouwen. Als installatieadviseur kon hij telkens weer maatwerk oplossingen bedenken om te komen tot een verantwoorde verwarmingsinstallatie.

Ik voel mij zeer dankbaar dat ik met Arie heb mogen samenwerken, en van zijn expertise heb mogen leren. Hij zal erg gemist worden.

Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar zijn kinderen, ouders, vriendin en naaste familieleden. Ik wens hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Vanwege de vakantie van zowel Arie als mijzelf, is het helaas niet meer mogelijk geweest dat Arie mij op de hoogte gebracht heeft van de afspraken en contacten die hij met onze opdrachtgevers gehad heeft de afgelopen weken.

Ik zal de mailbox en aantekeningen van Arie nalopen om hier duidelijkheid in te krijgen en in de komende weken contact met u opnemen in verband met de verdere voortgang van de werkzaamheden.

Uiteraard mag u ook zelf contact met mij opnemen. De komende tijd zal ik druk zijn om alle zakelijke dingen te regelen. Gelieve daarom contact op te nemen via [email protected] Echter, indien telefonisch contact op korte termijn gewenst is, geef dat even aan in de mail, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

De uitvaart van Arie heeft plaatsgevonden op zaterdag 18 augustus. Bekijk hier de rouwkaart van de familie.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.