Presentatie “Wat kost een verwarmingsinstallatie?”

Presentatie_kosten_installatieOp de Kerkenbeurs Nederland die op 17 en 18 maart j.l. werd gehouden, hebben we een presentatie gegeven waarin verteld werd welke factoren een rol spelen bij het bepalen van de meest passende verwarmingsinstallatie voor uw kerkgebouw.

Het ontwerp van een verwarmingsinstallatie is maatwerk omdat het afhankelijk is van de afmetingen van het gebouw, de wensen van de opdrachtgever en de randvoorwaarden die vaak gesteld moeten worden ten behoeve van het behoud van het gebouw en gevoelige interieurstukken. Door voor een kerk met veel voorkomende afmetingen een vergelijking te maken tussen een aantal verwarmingssystemen en de bijbehorende kosten te vermelden, is getracht een indicatie af te geven zodat men enig idee heeft over welke orde van grootte het gaat qua kosten.

De slides van de presentatie kunt u hier downloaden.

Middels een oriënterend advies is het mogelijk te inventariseren welke verwarmingssystemen geschikt kunnen zijn op basis van uw wensen en eisen, en welke kosten (investering, onderhouds- en energiekosten) hieraan verbonden zijn. Bij aanmelding voor 1 juni 2017 geldt nog onze beursaanbieding: een oriënterend advies voor € 495,- incl btw in plaats van € 800,- excl. btw.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.