Verantwoord Verwarmen op de beurs Kerk & Gemeente

Beurs "Kerk & Gemeente 2015"

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015 presenteren wij ons als “Verantwoord Verwarmen” op de beurs Kerk & Gemeente in de jaarbeurs te Utrecht.

Binnen “Verantwoord Verwarmen” zijn de expertises van de bouwfysicus en de installatie-adviseur samengevoegd. Hierdoor kunnen wij u voorzien van gedegen advies met betrekking tot het verantwoord gebruik/beheer van uw kerk. Uitgaande van de eisen die er aan het binnenklimaat gesteld worden door het gebouw, het interieur (orgel, schilderingen, etc) en de mens (thermisch comfort), helpen wij u om uw kerkgebouw zo veilig en verantwoord mogelijk te verwarmen. Dit resulteert in een verwarmingsinstallatie en verwarmingsstrategie die voor uw kerk geoptimaliseerd is, zodat uw kerkgebouw gebruikt kan worden zonder grote schade aan te richten aan het gebouw en/of het interieur. Hierdoor kunt u flink besparen op restauratie- en energiekosten, hetgeen in een tijd van bezuinigingen en teruglopende inkomsten ervoor kan zorgen dat uw kerkgebouw voor sluiting/afstoting behoed kan worden.

U kunt “Verantwoord Verwarmen” vinden op stand C009 van de beurs Kerk & Gemeente 2015 in de jaarbeurs te Utrecht.

Op vrijdag 20 maart houden wij van 13:20u tot 13:45u de workshop “(Be)sparen door verantwoord verwarmen”. Dit is een informatieve en interactieve lezing waarin wij u uitleg geven over het concept van het verantwoord verwarmen van uw kerkgebouw, en vertellen hoe u kunt (be)sparen.

Met de code KG15phys&B3 kunt u gratis entreekaarten voor de beurs bestellen. Vul deze code in op de site http://www.kerkengemeente.nl/index.php/entreekaarten

Wij verheugen ons erop u in de jaarbeurs te ontmoeten!

Wilt u dit artikel delen met uw netwerk?

U kunt dit doen door middel van de knoppen onder dit artikel voor Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn etc. Op deze manier kunnen anderen ook hun voordeel doen met deze informatie. Alvast bedankt hiervoor!

Trackbacks/Pingbacks

1. Kerkgebouwen: puzzelen met comfort, behoud en energieverbruik (1) - Kerken verantwoord verwarmen - […] 54 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook begroet ik u graag op 20 of 21 maart tijdens de vakbeurs Kerk…

Reactie verzenden

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.