Vernieuwbouw Maria Koninginkerk te Deventer in uitvoering

Contract Maria Koninginkerk DeventerRuim 2 maanden geleden zijn door alle betrokken partijen de contracten getekend voor de vernieuwbouw van de Maria Koninginkerk te Deventer. Inmiddels is men met de bouw begonnen en ligt de fundering er al.

Het ontwerp voor deze vernieuwbouw is in opdracht van Samenwerkingsgemeente 3GK te Deventer gemaakt door Van Kooten Architectuur. Kerken Verantwoord Verwarmen heeft voor dit project de gehele advisering en het ontwerp met betrekking tot de technische installaties (verwarming, ventilatie, verlichting, beveiliging etc) mogen uitvoeren. Niet alleen in de idee- en ontwerpfase waren wij betrokken. Ook in de uitvoeringsfase zitten wij nog volop in dit project en ondersteunen de opdrachtgever met betrekking tot de uitvoeringsbegeleiding van dit project. Zo worden onder andere de facturen en werkzaamheden van de aannemers door ons gecontroleerd, zodat opdrachtgever weet dat de uitvoering op een juiste manier gebeurt en hij krijgt wat hij gevraagd heeft.

Overige partijen die bij dit project betrokken zijn: Pheidius BV (directie/toezicht), JV2 Bouwadvies (constructeur), Knol Bouw (bouwkundig aannemer), Pactum Installatietechniek (installatie aannemer).

Wilt u de vorderingen van dit project zien, dan kunt u live meekijken met de webcam die op het bouwterrein uitkijkt via: deze link: Webcam bekijken

Wilt u dit artikel delen met uw netwerk?

U kunt dit doen door middel van de knoppen hieronder voor Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn etc.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.